Sākums  > Ikdienišķās rūpes  > Ķēķis Iziet Ieiet
Izsaku viedokli
 Admina ziņojumi
 Pļāpu stūris
 Atziņas
 Jūtas un prāts
 Nerātnības
 Dalos priekā
 Sūdzos

Ikdienišķās rūpes
 Ģimene
 Ķēķis
 Māja un tehnika
 Pašdarinājumi
 Augi
 Dzīvnieki
 Mīluļu fotogalerija
 Palīdzība zvēriem
 Labdarība

Pieredzes apmaiņa
 Lasīju, redzēju, dzirdēju
 Ēstuves
 Veselība un skaistums
 Mistiķiem un ticīgajiem
 Ceļotājiem
 Darbs un izglītība
 Grāmatvežiem

Sludinājumi
 Maiņas punkts
 Dažādi
 Pērk
 Pārdod
 Īrē un izīrē
 Iepazīšanās
 Testa sadaļa

Mīļie lasītāji un rakstītāji, sākot ar 29.03.2010 SAP-forumā ir ieviesta reģistrēšanās.
No šī brīža forumu lasīt var visi, bet, lai veiktu ierakstus, ir jāreģistrējas kā lietotājam, norādot e-maila adresi un paroli. Jaunā sistēma neierobežo lietotāju vēlmi par konfidenciālām tēmām rakstīt anonīmi, tas ir - nikus arī turpmāk ir iespējams norādīt pēc izvēles, ar nosacījumu, ka netiek izmantoti citu lietotāju aizņemtie niki, kas ir redzami "Foruma niku statistikā".

Foruma niku statistika

Forumiešu horoskopu statistika

Foruma lietošanas noteikumi

Ieteikumus un sūdzības administrācijai, lūdzu, sūtiet uz mail@sapforums.lv

 Ķēķis
 Cienasts
Autors: Dana
Datums:   12.11.2018 15:15

Sveiki forumieši! Stāsts..,16 gadīgam puisim, kurš atrodas asv, jāpacienā amerikāņi ar latviešu ēdienu ziemassvētku pasākumā, kurā būs dažādu zemju jaunieši.Vai ir idejas ko vienkāršu pakatavot?
P.s. jāved vēl tas ēdiens uz citu pilsētu.

 Re: Cienasts
Autors: ja nu noder
Datums:   13.11.2018 08:20

1. te ārzemnieki gatavo latviešu ēdienus-

lifehacks.nra.lv/virtuve/262634-kad-pie-latviesu-edienu-gatavosanas-keras-arzemnieki/?utm_source=nra.lv&utm_medium=site&utm_campaign=nralvLinks&utm_content=redirect

2. Te dalās pieredzē

Kas garšo?

1) auzu pārslu cepumi – Bieži ārzemnieki, īpaši tie, kuri ir tālāk no mūsu reģiona, nemaz nezina, kas ir oatmeal , taču cepumi aizgāja “pa tīro”)


2) Ķiploku grauzdiņi – paveicās, ka vienā no reizēm bija iespējams uz vietas tos pagatavot. Ak, jā, tiem piekrišana bija uz urrā, lai gan pirms tam nebijām pārliecināti, vai 3 kukuļus ar ķiploku grauzdiņiem nenāksies apēst pašiem. Jāmāk tikai gardi pagatavot. 🙂


3) Iebiezinātais piens – nu, ko tu gardam padarīsi?! Pasniegt var ar maizīti, galetēm, mazām degustāciju karotītēm vai kā citādi, kā sirds kāro.

4) Dzērvenes ar cukuru vai dzērvenes pūdercukurā – sevišķi labi izsakās par otro

 Re: Cienasts
Autors: neielikas links
Datums:   13.11.2018 08:21

http://www.lifehacks.nra.lv/virtuve/262634-kad-pie-latviesu-edienu-gatavosanas-keras-arzemnieki/?utm_source=nra.lv&utm_medium=site&utm_campaign=nralvLinks&utm_content=redirect

 Re: Cienasts
Autors: ja nu noder
Datums:   13.11.2018 08:23

vienkārši iekopē šito adresu logā un atvērsies.

lifehacks.nra.lv/virtuve/262634-kad-pie-latviesu-edienu-gatavosanas-keras-arzemnieki/?utm_source=nra.lv&utm_medium=site&utm_campaign=nralvLinks&utm_content=redirect

 Re: Cienasts
Autors: no malas
Datums:   15.11.2018 09:44

Zirņu pikas, ja zirņi pieejami. ātri un viegli. Sataisa kumosa lieluma uzkodas un darīts. Recepšu pilns internets.

 Atbild?t uz ?o zi?ojumu
 Tavs v?rds:
 Tavs e-pasts:
 Temats:
 Bilde:
Inform?ciju par pievienotiem koment?riem nosut?t uz manis nor?dito e-maila adresi
  Autoriz?cija   *